Меню
Увага! Консультуємо через VIBER за номером +38 (050) 333-11-51
(050) 333-11-51 Замовити дзвінок
Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875)
Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875)
1 799 ₴

Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875)

Виробник: Gimi
Код товару: 17524
Відгуки: (0)
В наявності
1 799 ₴
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Вид
Підлогові
Додаткові характеристики
Розкладні бічні секції, що не залишають слідів на білизні завдяки потовщеним прутам / Із захистом від подряпин, коліщатка, блокування від випадкового закриття
Країна бренду
Італія
Доставка Доставка по Україні 1-5 днів. Оплата Оплачуйте онлайн або на р/р швидко та зручно. Гарантія Офіційна гарантія від виробника.

Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875)

Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875) - це надійний і зручний використання прилад, який допоможе Вам швидко і ефективно висушити речі. Ця модель є підлоговою і має довжину 182 мм, ширину 550 мм та висоту 1100 мм.

Особливості

  • Made in Italy. Виробництво та збирання продукції здійснюються безпосередньо в Італії, що гарантує якість та надійність продукту.
  • Високоякісний пластик із застосуванням Nytrogen Technology. Патентована технологія від Gimi значно збільшує стійкість сушарок із синтетичних смол, що забезпечує довговічність та надійність використання.
  • Система блокування проти випадкового закриття. Для уникнення неприємностей під час використання, сушарка має систему блокування, яка запобігає випадковому закриттю.
  • Захист від подряпин та коліщатка для зручного переміщення. Для запобігання небажаним подряпинам підлогових покриттів та меблів, кутові частини та ніжки виробу обладнані пластиковим захистом. Також для зручності переміщення всієї конструкції є роликовий механізм в опорній стійці.

Поширені запитання

Яка максимальна вага одягу, яку можна повісити на цю сушарку?

Максимальна вага одягу, яку можна повісити на цю сушарку - 4,81 кг.

Чи можна розкладати бічні секції?

Так, ця сушарка має розкладні бічні секції, що не залишають слідів на білизні завдяки потовщеним прутам.

Висновок

Сушарка для білизни підлогова Gimi Zaffiro (153875) - це надійний та зручний використання прилад, який допоможе Вам швидко та ефективно висушити речі. Ця модель має багато особливостей, що гарантують її довговічність та надійність. Не важко переміщати по квартирі чи будинку завдяки колесикам, а блокування системи запобігає випадковому закриттю. Як і багато інших італійських товарів, ця модель є практичною та стильною. Придбайте Gimi Zaffiro (153875) для швидкого та ефективного сушіння Вашої білизни вдома.

Основні характеристики
Вид
Підлогові
Додаткові характеристики
Розкладні бічні секції, що не залишають слідів на білизні завдяки потовщеним прутам / Із захистом від подряпин, коліщатка, блокування від випадкового закриття
Робоча довжина поверхні, м
20
Тип
Сушарки для одягу
Фізичні характеристики
Довжина, мм
182
Ширина, мм
550
Висота, мм
1100
Вага, кг
4,81 кг
Розмір
182x55x110 см
Додаткові характеристики
Країна бренду
Італія
Країна виробник
Італія
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.


Доставка по Україні

  • «Нова Пошта» - за тарифами перевізника
  • Доставка кур'єром «Нової Пошти» - за тарифами перевізника


Оплата

  • Через онлайн-банкінг 
  • Приват24
  • Безготівковій розрахунок
  • Картою онлайн
  • У терміналах самообслуговування Приват Банку (готівкою, кредитною або платіжною карткою


Відгуки
Ольга
17.04.2024
Оперативно, вежливо и доступно отвечают на запрос. Товар соответствует всем заявленным характеристикам. Цена радует. После оплаты сразу поставили на доставку. Очень ответственный и уважительный к покупателям продавец. Рекомендую. Продавцу желаю хороших продаж!..
Дмитро
09.04.2024
Досить хороше кріплення для невеликих телевізорів та акустичних приборів. Повний монтажний комплект. Навіть болти для кріплення телевізора в комплекті. Швидка доставка. Рекомендую. ..
Ксенія
26.03.2024
Матрац підійшов на мій кожаний діван ,він складається з розкладушкою! недолік: з однієї сторони відчуваються пружини. З іншої сторони щось типу кокосового солю відчувається , подобається! ..
Юрій
17.02.2024
Гарний стіл, механізм працює тихо. Стіл прийшов у зібраному вигляді, добре запакований, як на фото. Сидіти за столом зручно, не порівняти зі старим столом-книжкою, ноги не впирається нікуди. Рекомендую до покупки!..
Петро
17.02.2024
Нормальні рукавички..
Тоня
17.02.2024
Яскраво світить, чудова якість, стильно виглядає...
Артур
02.02.2024
Матрац із пружинним блоком, 11 см висота. Наповнення як і у будь-якого матраца - пружинний блок, шари поролону, повсть і все це в чохлі. Купив, розклав і користуюся. ..