Меню
Увага! Консультуємо через VIBER за номером +38 (050) 333-11-51
(050) 333-11-51 Замовити дзвінок
Сушарка для білизни підлоги Gimi Duo 22м (153847)
Сушарка для білизни підлоги Gimi Duo 22м (153847)
1 999 ₴

Сушарка для білизни підлоги Gimi Duo 22м (153847)

Виробник: Gimi
Код товару: 11707
Відгуки: (0)
В наявності
1 999 ₴
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Вид
Підлогові розкладні
Гарантія, міс
24
Додаткові характеристики
Легко розсувається, ідеально підходить для простирадлом і скатертин з захистом від подряпин, коліщатками і захисними куточками
Доставка Доставка по Україні 1-5 днів. Оплата Оплачуйте онлайн або на р/р швидко та зручно. Гарантія Офіційна гарантія від виробника.

Сушарка для білизни підлоги Gimi Duo це високоякісний 100% італійський продукт! Товар відповідає основним європейським стандартам якості і безпеки - GS TUV. Компактна сушарка з великою робочою поверхнею. унікальність моделі Gimi Duo криється в розсувний системі, розробленої компанією Gimi. Завдяки розсувний конструкції напрямних, робоча поверхня може бути сумарно збільшена до 22 метрів, що дозволяє вільно розвісити як великі простирадла, так і білизна невеликих розмірів.

Сталеві елементи конструкції мають антикорозійне покриття. Одна з опорних стійок обладнана роликовим механізмом, завдяки якому переміщення всієї конструкції по житловому приміщенню стало надзвичайно легким і максимально безпечним по відношенню до поверхні підлоги. Надійна і практична, зроблена з екологічно чистих матеріалів, сушарка для білизни Gimi Duo стане надійним помічником, як в приватному будинку, так і в квартирі.

Компанія Gimi в 2020 році відзначає 50-річчя, зберігши при цьому свої головні цінності: дбайливе ставлення до навколишнього середовища, інновації та свій фірмовий слоган "Живи легко, живи з GIMI!".

Історія компанії починається в далекому 1970 році на півночі Італії в провінції Падуя. З того часу на рахунку компанії безліч досягнень: патент на Nytrogen Technology (інновація, що значно збільшує стійкість сушарок з синтетичних смол); найстійкіша сушарка для білизни в історії (проводиться по сьогоднішній день); найбільш продавана в світі сушарка для білизни; єдина сушарка для білизни, яка повертає свою форму після вигину; перша прасувальна дошка з підставкою для простирадлом і скатертин; найміцніша алюмінієва сушарка для білизни на ринку; перша телескопічна підлоги сушарка для білизни. Кожна модель товару максимально відповідає всім встановленим стандартам якості, надійності, міцності і ергономіки. Компанія застосовує матеріали, які підлягають повторній переробці; впроваджує та оптимізує поновлювані джерела енергії на виробництві та при транспортуванні. Ставши власником будь-якої продукції Gimi, Ви завжди впевнені в тому, що отримуєте якісний товар і створюєте краще майбутнє на планеті. Компанія Gimi заслужено вважається однією з кращих по виробництву товарів для будинку в Італії, і представлена більш ніж в 80 країнах світу.

Технічні характеристики:

  • Тип: на підлогу
  • Робоча довжина поверхні, м: 22
  • Максимальне навантаження, кг: 20
  • Розміри (в розкладеному вигляді), см: 105 - 209 х 60 х 97
  • Розміри (в складеному вигляді), см: 130 х 60 х 8
  • Кількість робочих стрижнів / трубок, шт: 10
  • Вага, кг: 2.64
  • Матеріал каркаса: сталь з антикорозійним покриттям (покрита епоксидним порошком).
  • Колір білий
  • Призначення: для сушіння білизни в домашніх умовах.

Особливості конструкції:

  • Made in Italy. Виробництво та збирання продукції здійснюються безпосередньо в Італії.
  • Товар відповідає основним європейським стандартам якості і безпеки - GS TUV.
  • Розсувна система робочої поверхні дозволяє збільшити рабочею поверхню до 22 метрів.
  • Металеві деталі вироби мають захисне антикорозійне покриття епоксидним порошком.
  • Для запобігання небажаних подряпин покриття для підлоги і меблів, кутові частини і ніжки вироби обладнані пластиковим захистом.
  • Роликовий механізм в опорній стійці, для зручності переміщення всієї конструкції.

Комплектація:

  • Сушарка для білизни для підлоги

Виробник: Gimi (Italy)

Термін гарантії: 2 роки


*Колір моделі на фотографії може відрізнятися від реального. Це пов"язано з індивідуальними настройками монітора. Характеристики товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Основні характеристики
Вид
Підлогові розкладні
Додаткові характеристики
Легко розсувається, ідеально підходить для простирадлом і скатертин з захистом від подряпин, коліщатками і захисними куточками
Захист від випадкового закривання
Да
Робоча довжина поверхні, м
22
Тип
Сушарки для одягу
Колір
Білий
Фізичні характеристики
Довжина, мм
1050/2090
Ширина, мм
600
Висота, мм
970
Вага, кг
2.64
Розмір
105 - 209x60x97 см
Додаткові характеристики
Гарантія, міс
24
Країна бренду
Італія
Країна виробник
Італія
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.


Доставка по Україні

  • «Нова Пошта» - за тарифами перевізника
  • Доставка кур'єром «Нової Пошти» - за тарифами перевізника


Оплата

  • Через онлайн-банкінг 
  • Приват24
  • Безготівковій розрахунок
  • Картою онлайн
  • У терміналах самообслуговування Приват Банку (готівкою, кредитною або платіжною карткою


Відгуки
Ольга
17.04.2024
Оперативно, вежливо и доступно отвечают на запрос. Товар соответствует всем заявленным характеристикам. Цена радует. После оплаты сразу поставили на доставку. Очень ответственный и уважительный к покупателям продавец. Рекомендую. Продавцу желаю хороших продаж!..
Дмитро
09.04.2024
Досить хороше кріплення для невеликих телевізорів та акустичних приборів. Повний монтажний комплект. Навіть болти для кріплення телевізора в комплекті. Швидка доставка. Рекомендую. ..
Ксенія
26.03.2024
Матрац підійшов на мій кожаний діван ,він складається з розкладушкою! недолік: з однієї сторони відчуваються пружини. З іншої сторони щось типу кокосового солю відчувається , подобається! ..
Юрій
17.02.2024
Гарний стіл, механізм працює тихо. Стіл прийшов у зібраному вигляді, добре запакований, як на фото. Сидіти за столом зручно, не порівняти зі старим столом-книжкою, ноги не впирається нікуди. Рекомендую до покупки!..
Петро
17.02.2024
Нормальні рукавички..
Тоня
17.02.2024
Яскраво світить, чудова якість, стильно виглядає...
Артур
02.02.2024
Матрац із пружинним блоком, 11 см висота. Наповнення як і у будь-якого матраца - пружинний блок, шари поролону, повсть і все це в чохлі. Купив, розклав і користуюся. ..