Меню
Увага! Консультуємо через VIBER за номером +38 (050) 333-11-51
(050) 333-11-51 Замовити дзвінок
Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL mimoza 22035
Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL mimoza 22035
251 ₴

Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL mimoza 22035

Виробник: Makel
Код товару: 20965
Відгуки: (0)
В наявності
251 ₴
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Країна бренду
Туреччина
Серія
Mimoza
Тип
Розетка CAT5
Доставка Доставка по Україні 1-5 днів. Оплата Оплачуйте онлайн або на р/р швидко та зручно. Гарантія Офіційна гарантія від виробника.

Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035: надійність та стильний дизайн

Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035 - це високоякісний продукт, який стане незамінним елементом в будь-якому офісі або приватному будинку. Цей виріб має ряд переваг, які роблять його одним з найбільш затребуваних на ринку електричної апаратури. Нижче ми розглянемо основні характеристики цього товару.

Основні характеристики розетки комп'ютерної сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035

Тип: Розетка CAT5

Колір: Білий

Країна виробник: Туреччина

Колір виробника: Білий

Серія: Mimoza

Країна бренду: Туреччина

Тип монтажу: Прихований

Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035 - це високоякісний продукт, який виготовлений з надійних матеріалів. Він має складну систему електричного з'єднання, що забезпечує стабільний та надійний потік енергії до підключених пристроїв. Також, виріб оснащений гніздом типу Mimoza, який забезпечує чудову стійкість та міцність при підключенні кабелів.

Крім того, розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035 має роз'єми стандарту sat 5е, що дозволяють передавати відео- та аудіосигнал високої якості без втрати сигналу.

Один з найбільших переваг цього продукту - це його стильний дизайн. Біла колірна гамма розетки виглядає дуже естетично і гармонійно в будь-якому інтер'єрі. Завдяки своїй компактності та легкості установки, розетку можна легко встановити в будь-який момент.

Поширені запитання про розетку комп'ютерну сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035

  • Який тип монтажу розетки? Тип монтажу - прихований, що дозволяє розмістити його в будь-якому місці без видимих кабелів та елементів.
  • Чи можна використовувати розетку для підключення інших пристроїв? Так, розетка не обмежена тільки підключенням комп'ютерних пристроїв, вона може бути використана для підключення будь-яких інших пристроїв.
  • Які габарити розетки? Розетка комп'ютерна сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035 має стандартні габарити, що дозволяє легко встановлювати його у будь-якому місці.
  • Чи можна замовити розетку в інших кольорах? Ні, розетка доступна тільки у білому кольорі.

Замовляйте розетку комп'ютерну сат 5е+гніздо MAKEL Mimoza 22035 прямо зараз на нашому сайті та отримайте якісний та надійний товар за доступною ціною. Вона стане важливим елементом для створення ефективної електричної системи в будь-якому приміщенні та прикрасить інтер'єр Вашої кімнати або офісу.

Основні характеристики
Серія
Mimoza
Тип
Розетка CAT5
Тип монтажу
Прихований
Колір
Білий
Колір виробника
Білий
Додаткові характеристики
Країна бренду
Туреччина
Країна виробник
Туреччина
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.


Доставка по Україні

  • «Нова Пошта» - за тарифами перевізника
  • Доставка кур'єром «Нової Пошти» - за тарифами перевізника


Оплата

  • Через онлайн-банкінг 
  • Приват24
  • Безготівковій розрахунок
  • Картою онлайн
  • У терміналах самообслуговування Приват Банку (готівкою, кредитною або платіжною карткою


Відгуки
Ольга
17.04.2024
Оперативно, вежливо и доступно отвечают на запрос. Товар соответствует всем заявленным характеристикам. Цена радует. После оплаты сразу поставили на доставку. Очень ответственный и уважительный к покупателям продавец. Рекомендую. Продавцу желаю хороших продаж!..
Дмитро
09.04.2024
Досить хороше кріплення для невеликих телевізорів та акустичних приборів. Повний монтажний комплект. Навіть болти для кріплення телевізора в комплекті. Швидка доставка. Рекомендую. ..
Ксенія
26.03.2024
Матрац підійшов на мій кожаний діван ,він складається з розкладушкою! недолік: з однієї сторони відчуваються пружини. З іншої сторони щось типу кокосового солю відчувається , подобається! ..
Юрій
17.02.2024
Гарний стіл, механізм працює тихо. Стіл прийшов у зібраному вигляді, добре запакований, як на фото. Сидіти за столом зручно, не порівняти зі старим столом-книжкою, ноги не впирається нікуди. Рекомендую до покупки!..
Петро
17.02.2024
Нормальні рукавички..
Тоня
17.02.2024
Яскраво світить, чудова якість, стильно виглядає...
Артур
02.02.2024
Матрац із пружинним блоком, 11 см висота. Наповнення як і у будь-якого матраца - пружинний блок, шари поролону, повсть і все це в чохлі. Купив, розклав і користуюся. ..