Меню
Увага! Консультуємо через VIBER за номером +38 (050) 333-11-51
(050) 333-11-51 Замовити дзвінок
Капа боксерська OPRO Junior Bronze Black (art,002185001)
Капа боксерська OPRO Junior Bronze Black (art,002185001)
445 ₴ 350 ₴

Капа боксерська OPRO Junior Bronze Black (art,002185001)

Виробник: OPRO
Код товару: 12970
Відгуки: (0)
В наявності
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
445 ₴
-21%
350 ₴
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Вікова категорія
Дитячі
Габарити упаковки
20x10x5 см
Матеріал
Полімер
Доставка Доставка по Україні 1-5 днів. Оплата Оплачуйте онлайн або на р/р швидко та зручно. Гарантія Офіційна гарантія від виробника.
Капа боксерська OPRO Junior Bronze Black (art.002185001): захист для молодих спортсменів

OPRO Junior Bronze Black - це капа для дітей від 5 до 10 років, яка ідеально підходить для всіх видів спорту з м'ячем, ключкою і єдиноборствами, включаючи регбі, хокей, ММА і бокс. Виробником є Великобританський бренд OPRO, який займає лідируючі позиції по виробництву кап і засобів захисту ротової порожнини.

Система Custom Fit

Капа має унікальну систему Custom Fit. Внутрішні ребра, виконані з гелеобразного матеріалу, анатомічно розташовані на кожному зубі. В гарячій воді вони розм'якшуються, і після прикушування ви отримуєте капу з унікальним зліпком вашої щелепи. У цих капах легко дихати, говорити і повністю сконцентруватися на перемогу.

Надійний захист

OPRO Bronze підходить для всіх видів спорту з м'ячем, ключкою і єдиноборствами. Капа має 11 унікальних ребер-плавців, які забезпечують максимальний захист зубів і ясен. Капа має надійний зовнішній шар та гнучкий внутрішній шар.

Антимікробна захист

Тісна співпраця компаній OPRO і Biomaster, світовим лідером антимікробних засобів, дозволила створити продукт з найвищим ступенем захисту – в комплект до всіх моделей кап йде футляр з антимікробним покриттям. Добавки Biomaster стримують ріст мікробів до 99,99%. Доведено, що вони захищають від MRSA, мікроба, стійкого до антибіотиків.

Інструкція по приготуванню капи OPRO

Щоб зробити процес формування вашої ідеальної капи простим і швидким, кожна капа серії Gold комплектується спеціальною підставкою. Підставка вставляється у бічні отвори капи. Використовуйте її при зануренні в гарячу воду і далі при прикусуванні. Також використання даної підставки забезпечує мінімальну товщину капи.

Поширені запитання про цей товар:

1. Яким спортсменам рекомендована капа OPRO Junior Bronze Black?
Капа підходить для дітей від 5 до 10 років, які займаються будь-яким видом спорту з м'ячем, ключкою і єдиноборствами, включаючи регбі, хокей, ММА і бокс.

2. Як правильно формувати капу OPRO?
Щоб сформувати капу, потрібно дотримуватися інструкції: вставити ручку в капу, опустити її у гарячу воду на 20 секунд, занурити в холодну воду на 1 секунду, помістити в рот і прикусити на 30 секунд.

3. Чи можна використовувати капу OPRO для зафіксованих брекетів?
Ні, капа не підходить для зафіксованих брекетів.

4. Як доглядати за капою OPRO?
Капу потрібно промивати після кожного використання теплою водою. Футляр з антимікробною компонентою також потребує догляду - його слід протирати м'якою ганчіркою.
Основні характеристики
Вікова категорія
Дитячі
Матеріал
Полімер
Тип
Капи
Колір
Чорний
Фізичні характеристики
Габарити упаковки
20x10x5 см
Додаткові характеристики
Країна виробник
Великобританія
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.


Доставка по Україні

  • «Нова Пошта» - за тарифами перевізника
  • Доставка кур'єром «Нової Пошти» - за тарифами перевізника


Оплата

  • Через онлайн-банкінг 
  • Приват24
  • Безготівковій розрахунок
  • Картою онлайн
  • У терміналах самообслуговування Приват Банку (готівкою, кредитною або платіжною карткою


Відгуки
Ольга
17.04.2024
Оперативно, вежливо и доступно отвечают на запрос. Товар соответствует всем заявленным характеристикам. Цена радует. После оплаты сразу поставили на доставку. Очень ответственный и уважительный к покупателям продавец. Рекомендую. Продавцу желаю хороших продаж!..
Дмитро
09.04.2024
Досить хороше кріплення для невеликих телевізорів та акустичних приборів. Повний монтажний комплект. Навіть болти для кріплення телевізора в комплекті. Швидка доставка. Рекомендую. ..
Ксенія
26.03.2024
Матрац підійшов на мій кожаний діван ,він складається з розкладушкою! недолік: з однієї сторони відчуваються пружини. З іншої сторони щось типу кокосового солю відчувається , подобається! ..
Юрій
17.02.2024
Гарний стіл, механізм працює тихо. Стіл прийшов у зібраному вигляді, добре запакований, як на фото. Сидіти за столом зручно, не порівняти зі старим столом-книжкою, ноги не впирається нікуди. Рекомендую до покупки!..
Петро
17.02.2024
Нормальні рукавички..
Тоня
17.02.2024
Яскраво світить, чудова якість, стильно виглядає...
Артур
02.02.2024
Матрац із пружинним блоком, 11 см висота. Наповнення як і у будь-якого матраца - пружинний блок, шари поролону, повсть і все це в чохлі. Купив, розклав і користуюся. ..